Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette ÓMI Városi Könyvtár Ózd 2013. március 22. 10:09

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Agatha Christie: Miért nem szóltak Evansnak?

Könyvismertető

Bobby Jones egy nyugalmas tengerparti városka lelkészének negyedik fia. Valamelyik este békés golfozás közben jajkiáltásra lesz figyelmes, s a hang nyomán egy közeli szikláról szakadékba zuhant, összetört férfira talál. Az eszméletlen férfi halála előtt rövid időre magához tér, utolsó közlendője egy titokzatos kérdés: "Miért nem szóltak Evansnak?" Mivel minden jel balesetre utal, a rendőrség hamar lezárja az ügyet, de Bobbyt nem sokkal ezután megmérgezik. Bár a gyilkossági kísérletet szerencsésen túléli, úgy dönt, hogy jobb, ha saját épsége érdekében - s barátnője, a befolyásos Lady Frances Derwent segítségével - a rejtélyes kérdés nyomába ered. - A regényből készült angol bűnügyi tévéfilmet az elmúlt években a Magyar Televízió is többször sugározta.
Írta: Könyvtári Intézet

Agatha Christie további művei