Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Pásztorné Bodnár Éva Miskolc 2009. március 25. 19:44
elvesztette Sinkó Márta Budapest 2009. március 30. 07:47

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Agatha Christie: Holttest a könyvtárszobában

Könyvismertető

A híres detektívregény-írónő műve ezúttal sem okoz csalódást a bűnügyi regények kedvelőinek. A "matematikai" következetességgel felépített történet színhelye egy híres és drága üdülőhely közelében lévő angol falucska. A köztiszteletben álló idős Bantry ezredes könyvtárszobájában egyik reggel ismeretlen fiatal nő holttestére bukkannak. Rövidesen kiderül, hogy az áldozat a közeli nyaralótelep egyik mulatójának táncosnője, Ruby Keene, akit a gazdag, nyomorék Conway Jefferson örökbe akart fogadni. Gyanúsítottak bőven vannak, ám a felderítést nehezíti az a körülmény, hogy mindenkinek tökéletes az alibije. A bűntény ügyében nyomoz a rendőrség és Sir Henry Clithering, a Scotland Yard nyugalmazott főnöke. A rejtélyt azonban Bantry ezredes feleségének öreg barátnője, Jane Marple kisasszony oldja meg, akinek módszere, hogy az összes lehetséges életszituációt falusi esetekkel azonosítja.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Agatha Christie további művei