Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Cynthia Parker: Kártyavár

Könyvismertető

A Cynthia Parker álnéven író magyar szerző regényének főszereplője Cathy, aki két kamaszlány édesanyja, húsz éve tartó boldog házasságban él Dennis-szel. Egy napon azonban keservesen csalódnia kell férjében, mert a hűségesnek hitt társ egy elmérgesedett éjszakai veszekedés után bevallja, hogy mást szeret, és másnapra már el is költözik a családi fészekből. Cathy ekkor barátnőjével, Sophie-val egy tengerparti panzióba megy felejteni. Itt találkozik Tom Pearsonnal, azzal a férfival, akire huszonnyolc év elteltével sem tud megvetés nélkül tekinteni. Ám, hogy ennek mi az oka, az csak a regény folytatásából - a közeljövőben megjelenő - Újrakezdésből derül majd ki.
Írta: Könyvtári Intézet

Cynthia Parker további művei