Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Michael Connelly: Fekete jég

Könyvismertető

Egy kábítószeres ügyekkel foglalkozó zsaru öngyilkos lesz. Búcsúlevele rövid és rejtélyes. "Megtudtam ki vagyok.". A szupernyomozó, Bosch szívesen foglalkozna a kolléga ügyével, de főnökei minden módon távol tartják tőle. Jelentéktelen gyilkosságok felderítését bízzák rá, ám Boschnak szerencséje van; ezek a kisszerűnek látszó ügyek szoros kapcsolatban állnak a rendőr-öngyilkossággal, és együtt valami egészen nagyszabású bűnügyet sejtetnek, amelybe igencsak fontos emberek is alaposan belekeveredtek. Az izgalmas és sokszálú krimi egyúttal a dílerek és drogosok világába is bevezeti az olvasót, maga a cím is erre utal: a "fekete jég" valami újszerű, a 21. század drogjának tekintett kábítószer.
Írta: Könyvtári Intézet

Michael Connelly további művei