Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Justh Zsigmond Városi Könyvtár Orosháza 2015. március 19. 17:23
megtalálta oh_onk Orosháza 2015. április 8. 15:47

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Rejtő Jenő: A Néma Revolverek Városa

Könyvismertető

A néma revolverek városa arról szól, hogyan tulajdonítja el Benjamin Walter 13., a balszerencséjéről közismert Pác Tivald (Pencroft) 500.000 fontos örökségét, majd kasszafúrói működéséért járó büntetését. Benjamin Walter zsarolással kényszeríti Pác Tivaldot - aki mindig pácba kerül -, hogy arcot és sorsot cseréljen vele. Tivald a jól sikerült plasztikai műtét és az eredményes kasszafúrás után egy kis kiruccanást tervez volt feleségéhez. Kikapcsolódás helyett kellemetlenségek sorozata éri. Végül is szülővárosa hőse lesz. Közben az igazi Benjamin Waltert egy fejlövés kapcsolja ki a mindennapi életből. És újra bonyodalmak következnek. - Szórakoztató olvasmány.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Rejtő Jenő további művei