Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Victoria Holt: A szökevény

Könyvismertető

A régészprofesszor leánya, a csodaszép Rosetta (nevét a híres egyiptomi ún. rosettai kőről kapta) hajótörés következtében két férfival kerül egy mentőcsónakba. Lélegzetelállító, romantikusan izgalmas kalandokba keverednek, életveszély leselkedik rájuk, minden lélekjelenlétükre szükségük van, hogy az újabb és újabb veszélyekből megmeneküljenek, ám a regény középpontjában mégsem e kalandok sorozata áll, hanem a különös viszony a két férfi és a nőiesség minden attribútumával rendelkező leány között. Mindkét férfi méltónak látszik a leányra, és a döntés nemcsak igen nehéz, de meglehetősen hosszadalmas is, ám a regény legvégén kiderül ki, hogy Resetta kinek adja szívét.
Írta: Könyvtári Intézet

Victoria Holt további művei