Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Sven Hassel: Lánctalpak

Könyvismertető

A második világháború több frontján is harcolt, többször is büntető-zászlóaljban tevékenykedő író ezúttal is háborús kalandjairól számol be, a fő hangsúlyt ezúttal az orosz fronton lezajlott páncélos csatákra vetve. Veterános nagyotmondások, "férfias" disznólkodások, katonás "benyögések tarkítják az egyszerre vidámnak és szórakoztatónak szánt, ugyanakkor a háború rémségeit is bemutatni kívánó regény lapjait. A mű főhősei rafinált lógósok, vagány és cinikus harcosok, akik persze küzdenie is remekül tudnak, ám szívből utálják a katonaéletet, egyként megvetik a német parancsnokokat és az orosz ellenséget.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Sven Hassel további művei