Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Agatha Christie: A kristálytükör meghasadt

Könyvismertető

Miss Jane Marple, a csavaros eszű vénkisasszony bizony már időske. Alig-alig mozdul ki falujából, St. Mary Meadból, amely már nem a régi csendes vidéki fészek, hiszen egyik végén ott magasodnak a Telep új vasbeton házai, s bennük a rengeteg új lakó. A falu állóvizét az is felkavarja, hogy a kastélyszerű Gossington Hallt a híres filmcsillag, Marina Gregg és filmrendező férje vásárolja meg. Pompásan átépítik az épületet és házavatót tartanak, ahol aztán megtörténik a baj. Heather Badcock, egy kotnyeles telepi asszony felhajt egy koktélt, rosszul lesz és meghal. Hamar lábra kap a hír, hogy a méregpoharat valójában a híres filmszínésznőnek szánták: ekkor kapcsolódik a nyomozásba Dermot Craddick főfelügyelő, Miss Marple régi ismerőse, akinek első útja az idős hölgyhöz vezet; ketten törik a fejüket a rejtély megoldásán. A titokzatos gonosztevő újabb gyilkosságokat követ el, de aztán persze mindenre fény derül: Miss Marple könyörtelen logikája, csodálatos intuíciója meg egy Tennyson-ballada nyomra vezet. A sok homályos és véletlenszerű elemet tartalmazó krimi nem tartozik az írónő legjobb alkotásai közé.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Agatha Christie további művei