Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Danielle Steel: A kör bezárul

Könyvismertető

A regény végén Tana, a főhősnő hálát ad szerencsecsillagának, hogy megtette a hosszú utat a férfiért, aki mellett elérhette a teljességet, és aki miatt nem kellett lemondania sem a hivatásáról, sem arról, hogy gyermeke legyen. Eddig azonban hosszú út vezet, és a legfőbb akadályokat "a kör bezárulása", a teljes élet és boldogság elérése elé épp Tana teszi, aki sokáig úgy véli, a hatvanas évek amerikai Déljén csak úgy lehet hivatását jól teljesítő bíró, a feketék védője, ha lemond a magánboldogságról, az egyéni kiteljesedésről. A regény ugyan a korszak közéleti problematikáját is felvillantja, középpontjában azonban a női kiteljesedéssel és karrierépítéssel kapcsolatos problémák állnak.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Danielle Steel további művei