Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Komáromi Boglárka Debrecen 2009. március 25. 10:40

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Agatha Christie: A karácsonyi puding

Könyvismertető

A hat hosszabb-rövidebb bűnügyi történetben a címadó elbeszélés kivételével rejtélyes gyilkosságokat derítenek ki az írónő kedvenc hősei, az első ötöt a belga mesterdetektív, Poirot, az utolsót pedig a kedves, öreg hölgy, Miss Marple. A régi angol szokást megörökítő A karácsonyi puding esetében Poirot egy igen értékes drágakő nyomába ered, A spanyol láda rejtélyében egy féltékenységi dráma zajlik, Az elnyomottban az elfojtott indulatok játsszák a főszerepet, A szedertortában és Az álomban különc idős emberek esnek áldozatul az örökségre éhes hozzátartozóknak. A Greenshaw Bolondvárában az éles eszű vénkisasszony pusztán a logikájára támaszkodva jut el a különös házban lezajlott tragédia megfejtéséhez. - A műfaj kedvelőinek kellemes kikapcsolódást ígérő kötet.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Agatha Christie további művei