Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Jack London: The White Silence - A fehér csend

Könyvismertető

A kötet a népszerű amerikai író, Jack London három híres, közismert novelláját (Az élet törvénye; A fehér csend; Messze földön) tartalmazza angolul és magyarul, kifejezetten nyelvtanulók számára. A fordítások is tekintettel vannak - az irodalmi mellett - a nyelvtanulók szempontjaira (még fogalmazási engedményekkel is), a nehezebb, ritkább szavak magyarázatai a szöveg alatt megtalálhatók (angolul is, magyarul is), bizonyos szavakat pedig azért emeltek ki dőlt betűs szedéssel, mert egymást magyarázhatják. A kötet végén a szövegek feldolgozását segítő feladatok találhatók. - Középhaladó fokú nyelvtanulóknak ajánlható.
Írta: Könyvtári Intézet

Jack London további művei