Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Mácz István: Örülj velem!

Könyvismertető

Az öröm "mindennapi gyümölcseit" mutatja be Mácz István kis könyve négy fejezetében: Öröm benned; Öröm másokban; Öröm az időben; Minden lehet öröm. A rövid, egyoldalas "lírai sorok" a hétköznapok nyűgeibe belefásult embert próbálják felrázni, "elvarázsolni", hogy örüljön mindennek: saját arcának, lábának, orrának, a másik embernek, az év 365 napjának és egyáltalán mindannak, amit lát, hall, érez. Mindehhez persze az öröm forrása szükséges: a szeretet, mely Isten ajándéka, mert "Aki örül: áldozik. Az öröm színeiben rejtőző Istennel találkozik". - Magánhasználatra való olvasmány.
Írta: Könyvtári Intézet

Mácz István további művei