Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Jules Verne: Utazás a Hold körül

Könyvismertető

Két fantasztikus regényében (Utazás a Holdra - Utazás a Hold körül) Verne egy embereket szállító holdlövedék kalandos útját követte nyomon. A két mű első francia kiadása 1865-ben, illetve 1870-ben volt. A két regény közül az első a felszállást megelőző események, az előkészületek pontos és korabeli tudományos eredmények alapján elképzelt leírását tartalmazza (l.: 9826241). ; Az Utazás a Hold körül magának az űrutazásnak meglehetősen naiv, s éppen ezért groteszk, mulattató krónikája. Mindkét regény - a sajátságos vernei ismeretterjesztésnek megfelelően - a korabeli tudományos eredményeknek a tárháza, izgalmas és élvezetes olvasmány. - A 10-12 éves gyermekolvasóknak éppúgy ajánlható, mint akár a felnőtteknek.
Írta: Könyvtári Intézet

Jules Verne további művei