Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Balogh László: Számítástechnikai alapismeretek

Könyvismertető

A számítástechnikai szakirodalom gazdag választékában igen hasznosak azok a kiadványok, amelyek a kezdő számítógéphasználók egyre népesebb köréhez szólnak. Balogh László könyve is ilyen: azok is bátran kézbe vehetik, akik még sohasem kapcsoltak be számítógépet, hiszen a szerző az első lépésektől az internetezésig vezeti "kézen fogva" olvasóját a számítógép-használat lehetőségeinek felfedezésében. Megismertet a gép részeivel, a DOS operációs rendszer alapvető szolgáltatásaival és segédprogramjával, a Norton Commanderrel. A szövegszerkesztést a WinWord használatán mutatja be, a táblázatkezelést pedig az Excel oktatásával. Az így egyre gyakorlottabbá váló számítógéphasználó megismerheti még a hálózatok hasznát és működését, valamint a világháló, az Internet nyújtotta lehetőségeket. - Jól érthető, könnyen követhető, gazdagon illusztrált alapfokú bevezető mindenki számára, aki a számítógéppel kíván megismerkedni.
Írta: Könyvtári Intézet

Balogh László további művei