Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Lőrincz L. László: A láthatatlan kolostor

Könyvismertető

A végzettségét és kutatási területét tekintve orientalista szerző, Lőrincz L. László legújabb regénye ismét a Távol-Kelet titkokkal teli, egzotikus világban játszódik. A történet színhelye a "világ tetején" található, Tharpaling nevű buddhista kolostor, ahol a monszun időszak beköszöntével, az őszi hideg beálltával furcsa, megmagyarázhatatlan, rejtélyes események veszik kezdetüket. Leslie L. Lawrence, a híres ornitológus és "magánnyomozó" szerencsére éppen a közelben van, sőt, mi több, ő menti meg George McAllistert, akire ráomlik a háztető. Az éles logikájú nyomozó a történet végére még annak a furcsa eseménynek is magyarázatát adja, miként lehetséges az, hogy a temetőből kisétáló "halottak" fojtogatják az élő embereket. ; A szerzőtől megszokott, remek humorral megírt, szórakoztató történet - minden Leslie L. Lawrence-t kedvelő nagy örömére szolgálhat.
Írta: Könyvtári Intézet

Lőrincz L. László további művei