Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Agatha Christie: Feketekávé

Könyvismertető

A Feketekávé Agatha Christie korai művei közül való, egyike az elsőknek, amelyben föllépteti később legendássá váló detektívjét, a nagy bajuszú, zseniális elméjű belga Poirot urat. A mű az írónő klasszikus krimijeihez hasonlóan egy vidéki családi összejövetelen játszódik, ahol is mindenki gyanúsítható azzal a feketekávéval elkövetett mérgezéssel, amelynek következtében mindjárt a mű elején meghal a családfő. A sok-sok gyanúsított közül csak Poirot tudja tévedhetetlen biztonsággal kiválasztani a gyilkost, természetesen csak azután, hogy a rendőrség is, az olvasó is számos tévútra keveredik. A későbbi Christie művekhez képest ez még talán nyers, bizonyos szempontból naiv regény, ám azért - minden Christie-kedvelőt érdekelni fog.
Írta: Könyvtári Intézet

Agatha Christie további művei