Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Agatha Christie: A Pollensa-öböl

Könyvismertető

Nyolc krimit tartalmaz Agatha Christie új kötete. Az írónő lényegében ugyanazzal a technikával él kis terjedelmű krimijeiben is, mint klasszikus bűnügyi regényeiben: a viszonylag zárt helyen összegyűlik egy társaság (javarészt középosztálybeli angolok), majd gyilkosság történik, amit a jelenlévők bármelyike elkövethetett volna. Mindenki gyanús, ám a zseniális nyomozó rájön, ki az igazi tettes (általában a legkevésbé gyanús). A kisded novellákból sajnos kimaradnak az írónő kitűnő társadalmi-társasági zsánerképei és ábrázolásai, de azok így is izgalmasak és "Christie-szerűek" (A Pollensa-öböl; A sárga írisz; A Regatta-rejtély stb.).
Írta: Könyvtári Intézet

Agatha Christie további művei