Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Danielle Steel: A Klón és én

Könyvismertető

Stephanie már túl van negyvenedik életévén, kétgyermekes családanya, kissé bohókás és nagyon rendetlen, külsejét önfeledten elhanyagoló nő. Férje puccsszerűen elhagyja - természetesen egy "bombázó" kedvéért, és akkor Stephanie-nek bizony új életet kell kezdenie. Sok félresikerült próbálkozás után végre rálel az igazán hozzáillő férfire, ám az különös tréfát űz vele. Zseniális biológus lévén, elkészíti saját mását, egy klónozott férfiút, és Stephanie-nek hol az igazi Peterrel, hol klónjával kell megosztania ágyát, életét. E különös kettősség sokszor vidám, nem ritkán groteszk, de időnként tragikussá is válik. A regény vége azonban megoldást hoz: a klónnak, aki annyi gyönyörűséget és szépséget is hozott Stephanie életébe, el kell tűnnie, hogy csak Peter, az "igazi", a nagy Ő maradhasson. A kiadvány ISBN száma azonos az előző kiadáséval.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Danielle Steel további művei