Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Michael Connelly: Gyilkos költő

Könyvismertető

Az FBI embereit, leginkább azonban a különleges gyilkossági ügyekkel foglalkozókat hirtelen-váratlan támadt veszély fenyegeti. Egyre többen lesznek közülük öngyilkosok vagy pusztulnak el idegen kéztől. Minden ilyen esetben valamely Poe-idézet olvasható a holttest mellett. A titokzatos gyilkos felderítésére összefog az egész szervezet, és Jack, a neves bűnügyi tudósító is csatlakozik hozzájuk - részint, mivel ikertestvére is "öngyilkos" lett, részint szakmai megszállottságból. Nyomozás közben viszonya lesz az egyik FBI-nál dolgozó hölggyel, de még a szerelem sem tudja elaltatni gyanakvását. Tán épp Rachel a gyilkos, aki azért épült be az FBI-ba, hogy rafinált akcióit végre tudja hajtani. A tét hatalmas, hisz az áldozatok száma egyre növekszik. Hogy jó nyomon van-e Jack, csak a krimi legvégén derül ki.
Írta: Könyvtári Intézet

Michael Connelly további művei