Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Victoria Holt: A hétpecsétes titok

Könyvismertető

A tizenhárom éves kis Fredericát szinte üldözik a titkok, a rejtélyek, az elhallgatások. Nem tudja, ki volt az apja, hiszen állandóan szomorú, gyönyörű mamája erről sohasem hajlandó beszélni. Nem tudja, miért veszítették el hatalmas vagyonukat, miért kellett kiköltözniük a csodaszép kastélyból, azt sem tudja, hogy miért kell azután Sophie nagynénjéhez, édesanyja testvéréhez költöznie egy másik kastélyba, és főként nem tudja, hogy ennek az új kastélynak mi a titka. Barátnői és a nála valamivel idősebb Crispin úrfi is titokzatosak. Victoria Holt regénye a múlt századi angol romantikus műveket vette mintául, a Brontë testvérek romantikájával és szerelemi bonyodalmaival ékítette fel kísértet járta nevelődési regényét, amelyben persze végül nemcsak mindenki boldog lesz, de a titkokra is fény derül.
Írta: Könyvtári Intézet

Victoria Holt további művei