Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Sven Hassel: Kárhozottak légiója

Könyvismertető

Az író ezúttal önéletrajzának egy nagy fejezetét meséli el, természetesen jócskán regényesítve, kiszínezve, kalandosítva. A szerző második világháborús élményeiről ír, arról az időszakról, amikor Sven Hassel a hitleri hadsereg büntetőzászlóaljainál szolgált. Bevetették a nyugati és a keleti fronton is, átélte a háború minden szörnyűségét, ám a beszámoló elsősorban azokról az eseményekről szól, amikor társaival, barátaival túljárt a tökkelütött és szadista parancsnokok eszén, játszva oldott meg életveszélyes feladatokat, bolonddá tette mind az ellenséget, mind saját feljebbvalóit. A rikító színekkel ábrázolt borzalmakat is árnyékba borítja a mű bursikóz humora.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Sven Hassel további művei