Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Stephen King: A setét torony

Könyvismertető

A Setét torony című regényfolyam előző kötetei (A harcos, 9817136; A hármak elhivatása, 9821161; Puszta földek, 9907238) egy hosszú és rejtélyes vándorlásról tudósítottak, arról, hogy a félelem és gáncs nélküli lovag, a már nevével is mitikus képzeteket keltő Roland elindult a több mint titokzatos Setét torony felé. A folyamatos jelen, lett légyen szó ősvilági szörnyekkel való küzdelemről vagy nukleáris háború pusztította vidékről, szövetségesek szerzéséről vagy ellenségekkel való küzdelemről, a múltról egyetlen szóval sem árulkodott, ezzel is fokozva a mű titokzatos auráját, szimbolikus sugárzását. A negyedik kötet szakít ezzel a gyakorlattal. Azt ugyan most sem tudhatja meg az olvasó, mi is lenne a célpont, és miért szükséges azt elérni, ám annál több fény derül Roland múltjára. Ezt a múltat - benne egy érzéki-szenvedélyes, igazi szerelem történetével - maga Roland beszéli el, fátylakat vetve le magáról és világáról, ám közben újabb inkognitókat is öltve. A mű csak az előzmények ismeretében érthető, és persze teljesen nyitott a további kötetek felé.
Írta: Könyvtári Intézet

Stephen King további művei