Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Pelham Grenville Wodehouse: Valami új

Könyvismertető

A Wodehouse-regények egyik kedvelt helyszínén, az olvasók által jól ismert blandingsi kastélyban játszódik a Valami új című regény is. A kastély - mint általában - ezúttal is népes vendégsereget fogad magába, és a vendégek közt nem csak kedves bolondok, különc öregurak, szerelmes és bohó ifjú leányok és fiatalemberek találhatók, de gonosz szándékú betolakodók is: ki szobalányként álcázva, ki inasként besurranva dúsítja az embergalériát. Az igazi vendégek bohóságokat követnek el, egymásba szeretnek és kiszeretnek egymásból, jegyességek bomlanak fel és alakulnak ujjá más felállásban, de nem tétlenkednek az illegális vendégek sem. Az ő szándékuk egy kincset érő skarabeusz megszerzése. - A kacagtatóan humoros, komikusan túlbonyolított regény a klasszikus Wodehouse-receptet követi.
Írta: Könyvtári Intézet

Pelham Grenville Wodehouse további művei