Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Nora Roberts: Veszélyes álmok

Könyvismertető

Nora Roberts trilógiájának harmadik darabja - akárcsak az előzők - önmagában is megálló, önmagában is érthető történet. Ezúttal a fiatalon férjhez ment, házasságában azonban a boldogságot meg nem találó Laura további sorsával ismerkedhet meg az olvasó. A sikeres üzletasszony, a remek nő, a gazdag és szép Laura úgy véli, tőle az igazi szerelem immáron örökre megtagadtatott. Amikor feltűnik a közelében Michael, nem is gondol szerelemre, ám a nagy közös élmények - köztük egy kancacsikó közös világra segítése -, az, hogy Michael szenvedélyesen megkívánja őt, lassan rádöbbenti Laurát, a szex és a szerelem még tartogathat számára valamit. Természetesen magával is meg kell küzdenie, ám a mű végén rálel az igazi boldogságra, a testi-lelki harmóniára.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Nora Roberts további művei