Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Agatha Christie: Öt kismalac

Könyvismertető

Amikor Amyas Crale, a zseniális festő a söröspoharába kevert büröktől meghalt, mindenki a feleségét, Caroline-t gyanúsította. Nemcsak a tárgyi bizonyítékok szóltak ellene, hanem az indítóoka is megvolt: Crale el akart válni tőle, és odahozta a házba szeretőjét és modelljét, a tündérszép, fiatal Elsát. Caroline-t hosszú börtönbüntetésre ítélték és hamarosan meg is halt. Tizenhat év múlva az asszony időközben felnőtt leánya, Carla felkeresi Poirot mestert. Anyja a halálos ágyról levelet írt neki, amelyben ártatlanságát hangoztatta - Carla mindenesetre tudni akarja az igazságot, s Poirot nekilát a tizenhat éve lezárt gyilkossági ügy kivizsgálásának. ; Az írónő - és kedvenc hőse, Hercule Poirot - kedvelik a gyermekdalokat, és gyakran mély bölcsességet fedeznek fel bennük. Poirot az egykori ügyészek és védőügyvédek végiglátogatása során talál rá az öt kismalacra: a gyilkosság öt élő tanújára. Sikerül is rávenni őket, hogy szóban, sőt írásban felelevenítsék emlékeiket a történtekről, s Poirot, a csalhatatlan pszichológus természetesen megoldja a bírósági tárgyaláson homályban maradt rejtélyt.
Írta: Könyvtári Intézet

Agatha Christie további művei