Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Stephen King: A remény rabjai

Könyvismertető

A különösen rafinált horrortörténeteiről híres író ezúttal kisregényeit gyűjtötte kötetbe. A négy hosszabb elbeszélés egyike sem horrortörténet, de mindegyikben található fölösen elegendő borzalom: az életfogytiglanra elítéltek börtönnapjainak, éveinek kegyetlenségei; egy náci háborús bűnös és a nyomára lelő macska-egér játéka; gyerekek nyomozása egy eltűnt társuk után; öregurak szórakozásul felidézett, hátborzongató elbeszélései (A remény rabjai; A jó tanuló; Állj ki mellettem!; A lélegzőgyakorlat). Az író korábbi könyveit kedvelők elsősorban a nagy "csavarokat" fogják hiányolni a kisregényekből, valamint az igazi krimielemeket.
Írta: Könyvtári Intézet

Stephen King további művei