Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Remetekertvárosi Általános Iskola Könyvtára Budapest 2013. március 24. 16:28
elvesztette Remetekertvárosi Általános Iskola Könyvtára Budapest 2014. április 1. 13:56

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Wass Albert: Tavak könyve

Könyvismertető

Wass Albert - már az emigrációban - két meséskönyvet írt kisfiainak, közülök az egyik a Tavak könyve, melyben az író szülőföldjét, a mezőségi tájat örökíti meg, apró tavaival, madaraival és halaival, visszaemlékezik azokra a természetvédőkre is, akiknek hivatása az élet védelme. A vízi történetekből megismerhetik a kisgyerekek a tavak élővilágát, és a rajzok segítenek elképzelni a történetek szereplőit - a vadrucát, a nádi rigót, a bíbicet, a pólingot. A mesék szépek és tartalmasak, nem csupán szórakoztatnak, de erkölcsi mondanivalójukkal tanítanak is. ; A Kincseskönyv-sorozat kötetei az olvasottak feldolgozását szorgalmazzák különféle pedagógiai eszközökkel. Ezúttal a kiemeléssel él a szerkesztő, tipográfiailag azokat a mondatokat hangsúlyozza, ahol a szerző rajzolásra szólítja föl a gyerekeket, néhol pedig azokat, amelyek kapcsán elmélkedni lehet viselkedésbeli, magatartásbeli kérdésekről.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Wass Albert további művei