Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Robin Cook: Agy ; Szfinx

Könyvismertető

Az orvos-rémregény szerző két, hátborzongató történetét tartalmazza a kötet. Az Agy című regény főhőse Martin Philips orvos, aki tudtán kívül belekeveredik a Hobson Egyetem Egészségügyi Központjában végzett szörnyű agykísérletekbe. Az élveboncolás különböző szintjein álló nők "meztelen" agyának látványa végül választásra kényszeríti: vagy folytatja a kutatást, vagy ő is áldozatként végzi. ; A Szfinx egyiptológusnője, Erica Baron szemtanúja lesz a felbecsülhetetlen értékű műkincs, I. Széthi fáraó életnagyságú szobra elrablásának. Ezután a műkincs csempészetre szakosodott, sötét alvilági erők harcainak kereszttüzébe kerül. Élete állandóan halálos veszélyben forog, olyannyira, hogy a leleplezéstől tartó rablók elevenen "eltemetik" egy sírkamrába.
Írta: Könyvtári Intézet

Robin Cook további művei