Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Victoria Holt: A múlt árnyai

Könyvismertető

A cornwalli tengerparton, legendás, régi, kisértet-járta vidéken fekszik az ősi Menfrey család csodaszép kastélya, a Menfreya. A fiatal Harriet nagyon szereti a kastélyt is, a vidéket is, és közel van már az idő, amikor, a fiatal, politikai pályára készülő Bevil Menfrey menyasszonyaként úrnője is lehet az épületnek és a birtoknak is. Ám éppen ekkor szabadul el a pokol, a kísértetjárás, a fiatal leányt a halálba űző-csábító események sorozata. Victoria Holtnak a 19. században játszódó regénye ügyesen egyesíti a múlt századi kísértethistóriák és az e századi krimik elemeit alapjában véve romantikus történetében, amelyből megnyerő módon hiányoznak a kemény horror-elemek.
Írta: Könyvtári Intézet

Victoria Holt további művei