Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette ÓMI Városi Könyvtár Ózd 2017. március 23. 08:37

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Danielle Steel: Hosszú az út hazáig

Könyvismertető

Steel Danielle legújabb történetének főszereplője Gabriella Harrison, a jómódú amerikai család lánya, aki a regény kezdetén még csak hat éves. Kegyetlen, szinte ördögi természetű anyja pokollá teszi a kislány életét. Lidérces gyermekkora állandó fenyegetettségben telik, anyja ütlegelése, testi és lelki terrorja mindennapos. Az asszony valósággal élvezi, hogy nap, mint nap erősítheti gyermekében a bűntudatot; a családban adódó problémák, mind azért vannak, mert ő "gonosz és rossz kislány". A gyáva apa sohasem kel lánya védelmére, inkább kereket old a rossz házasságból. Szülei válása után Gabriella apácazárdába kerül, és az itt eltöltött tíz év élete legszebb, legnyogodtabb időszaka lesz, ám amikor a fiatal pappal, Connersszel egymásba szeretnek, bekövetkezik a tragédia, mert a férfi nem talál más kiutat a tiltott szerelemből, mint az öngyilkosság. Ekkor Gabriellának távoznia kell a zárdából, és egy olcsó panzióban húzza meg magát, ahol dr Thomas, az idős professzor személyében igaz barátra talál. A férfi bíztatására írni kezd, és könyveivel szép sikereket ér el. Egyik lakótársa, Steve Porter udvarlását elfogadja, ám amikor a férfiról kiderül, hogy körözött bűnöző, aki a lány pénzét akarja megkaparintani, Gabriella testileg, lelkileg összetörve kórházba kerül. A sors azonban végre kegyes hozzá, mert itt ismerkedik meg Peter Mason orvossal, aki nemcsak meggyógyítja a lányt, de arra is ráébreszti, hogy a gyermekkorában belétáplált hamis bűntudatot végleg ki kell irtania magából. - Nőolvasóknak ajánlható regény.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Danielle Steel további művei