Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Lőrincz L. László: Ahol a pajpaj jár

Könyvismertető

Leslie L. Lawrence, azaz Lőrincz L. László regényének hőse, a híres lepkevadász és kutató a történet szerint Új-Guineába, a pápuák földjére utazik, hogy páratlan gyűjteményét újabb egzotikus példányokkal gyarapítsa. A Matupit vulkán közelében ver sátrat, és ezzel - mint ahogy az a Lawrence-regényekben már megszokott - különös, rejtélyes események sorozata veszi kezdetét. Varázsló settenkedik a tűzhányó közelébe, hogy a kráterbe - ki tudja, milyen okból - bűvös kígyót dobjon, valamiféle furcsa "teremtmény" Kaukau doktor lábáról lerágja a saruját, a megmagyarázhatatlan események felderítésével megbízott Natnat felügyelőnek pedig nyoma vész a pápuák között. Mindezek betetőzésére az évszázadok óta már nevével is félelmet keltő hegyi szellem, a pajpaj gyilkolni kezd. Szaporodnak az áldozatok, ezért a lepkevadász kötelességének érzi, hogy az emberevő törzsek leszármazottai között végre rendet tegyen. ; A szerző sajátos humorával átszőtt, szórakoztató krimit az író munkáinak kedvelői fogják keresni.
Írta: Könyvtári Intézet

Lőrincz L. László további művei