Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Robin Cook: Méreg

Könyvismertető

Az amerikai kisváros megbecsült sebészorvosa elvált ember, ám a rajongásig szereti kislányát, aki számára gyakorta gondoskodik szórakoztató programokról. Egy alkalommal a megéhezett leányt a hamburgerbüfében vendégeli meg, és amikor a kislány, Becky megbetegszik, semmi rosszra nem gyanakszik. A betegség azonban egyre súlyosbodik, és az apa nyomozásba kezd. A gyorsbüféhálózat, a mögötte álló húsipari komplexum azonban nem kedveli a vizsgálódókat. A sebészt bérgyilkosok veszik üldözőbe, a neki információkkal szolgáló húsipari ellenőr nyom nélkül eltűnik; minél több információhoz jut az orvos, annál inkább valószínű, hogy nem ússza meg élve. A regény elsősorban krimielemeivel hat, de erősen rájátszik az üzletláncokat és rajtuk keresztül a fogyasztókat fenyegető, mára már szinte mitikussá válni kezdő veszélyekre is.
Írta: Könyvtári Intézet

Robin Cook további művei