Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Kék Áfonya Budapest 2010. május 20. 14:28
elvesztette Gábor Szombathely 2012. március 19.
elvesztette Fejér György Városi Könyvtár Keszthely 2012. április 11. 14:48
elvesztette Fejér György Városi Könyvtár Keszthely 2013. március 21. 10:39
elvesztette Kovács Tímea Szeged 2014. március 21. 13:17
megtalálta Vajda Olga szeged 2014. március 26. 09:12
elvesztette Zsu Sopron 2015. március 19. 20:28
elvesztette Vörösmarty Mihály Könyvtár Székesfehérvár 2015. június 1. 13:20
elvesztette Apáczai Könyvtár Dombóvár 2016. február 11. 11:34

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Robin Cook: A láz

Könyvismertető

Charles Martel rákkutató orvos egész élete egyetlen nap leforgása alatt összeomlik: kiderül, hogy rajongásig szeretett kislánya leukémiás, a kutatóintézetben pedig elveszik tőle témáját, és egy meghamisított eredményekre alapozott gyógyszer vizsgálatát kell átvennie, amelyben egyáltalán nem hisz, s ellenkezésére felmondással fenyegetik. Ráadásul ráébred, hogy a városkában működő vegyi üzem benzollal szennyezi a folyót és a környezetet, s valószínűleg számos rákmegbetegedést okoz. Dr. Martel egyszemélyes kereszteshadjáratba kezd, miután rájön, nemcsak hogy hivatalos segítségre nem számíthat, de a környezetszennyezés, a rákgyógyszer erőszakolása és kutatóintézetének anyagi fenntartása mind ugyanannak a mamutvállalatnak a műve.
Írta: Könyvtári Intézet

Robin Cook további művei