Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Kovács Viki Dunaharaszti 2009. március 25. 21:03
elvesztette markyhennon Budapest 2012. március 22.
megtalálta Vivien Kerepesi út 2012. március 22. 20:12
elvesztette Vivien Budapest 2012. március 25. 15:13
elvesztette Fejér György Városi Könyvtár Keszthely 2012. július 12. 11:13
elvesztette ÓMI Városi Könyvtár Ózd 2013. március 22. 10:26
elvesztette Széchenyi István Gimnázium könyvtára Pécs Pécs 2013. március 22. 11:01
elvesztette József Orosháza 2016. június 4. 10:35
elvesztette Katalin Budapest 2017. március 25. 17:45

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Robin Cook: Járvány

Könyvismertető

Az orvoskrimi megteremtőjének könyvében ezúttal egy végzetes vírusbetegségről, a nemrégiben a hírek elejére kerülő ún. Ebola-vírusról van szó, amely először 1976-ban Afrikában ütötte fel a fejét, s a történet szerint úgy tíz év múlva megjelenik az Egyesült Államok különböző városaiban. Mindig kórházakban pusztít először, és szinte mindig vezető orvosok az áldozatai. Marissa Blumenthal, a Járványfelügyeleti Központ fiatal, kezdő munkatársa kezdettől fogva részese az eseményeknek, s bár először csak megrémítik a járványkitörések, később maga is az életét félti, s mivel szörnyű gyanúja támad, magánnyomozásba kezd.
Írta: Könyvtári Intézet

Robin Cook további művei