Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Fejér György Városi Könyvtár Keszthely 2012. április 24. 10:14
elvesztette Csatlós Renáta Szeged 2013. március 22. 20:58
elvesztette Zoli Kartal 2014. június 1. 10:11
elvesztette Vörösmarty Mihály Könyvtár Székesfehérvár 2015. június 1. 10:50
elvesztette Apáczai Könyvtár Dombóvár 2016. február 11. 11:27

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Robin Cook: Agymosás

Könyvismertető

A Schonberg házaspárt - Adam harmadéves orvostanhallgató, Jennifer táncosnő -, mint derült égből a villámcsapás éri a tény: az asszony állapotos. Ezért Adamnak félbe kell szakítania a tanulmányait és az Arolen gyógyszergyárnál helyezkedik el. Az itt gyártott Pregdolen nevű gyógyszerről - amelyet állapotos asszonyoknak adnak - kiderül, hogy méreg, mert aki szedi, az fogyatékos gyermeket szül. Adam elhatározza, hogy leleplezi a lelkiismeretlen gyógyszerkufárokat.
Írta: Könyvtári Intézet

Robin Cook további művei