Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette markyhennon Budapest 2012. március 22. 16:52

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Robin Cook: Az ágy

Könyvismertető

Az orvos-rémregény szerző minden bizonnyal legismertebb - vagy talán joggal mondhatni: leghírhedtebb - műve a most új kiadásban napvilágot látott kötet. A hátborzon gató történet főhőse egy Martin Philips nevű orvos, aki tudtán kívül belekeveredik a Hobson Egyetem Egészségügyi Központjában végzett szörnyű agykísérletekbe. Amikor rájön, hogy ő is felelős a történtekért, az élveboncoltatás különböző szintjein álló fiatal nők meztelen agyának iszonyatos látványa választásra kényszeríti: vagy folytatja tovább a kutatást, vagy pedig ő is áldozatként végzi.
Írta: Könyvtári Intézet

Robin Cook további művei