Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Man-ho Kwok: Feng shui készlet

Könyvismertető

A feng shui ősi kínai térrendező művészet (szó szerinti jelentése víz és szél). A környezet egyensúlyának megteremtésére törekszik, segítségével az ég és a föld titkait kutathatjuk, mindennapi apró gondjainkra kereshetjük a megoldást jelentő választ. Azok, akik hisznek a feng shuiban, úgy tartják, nem szabad megbontani a természet összhangját, mert azzal kárt okozunk magunknak. A természet jeleinek értelmezéséhez a könyvhöz mellékeltek egy iránytűt, egy tükröt, ezek segítségével mindenki egyénre szabottan, egészséges és harmonikus környezetet teremthet magának. - A kötet, noha nem könyvtári anyag - a távol-keleti gondolkodásmód iránt érdeklődőkre számíthat.
Írta: Könyvtári Intézet

Man-ho Kwok további művei