Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Victoria Holt: Júdáscsók

Könyvismertető

Francine és Philippa teljes boldogságban tölti gyermekkorát egy olaszországi szigeten, ám szüleik halála után kénytelenek nagyapjuk zordon angliai kastélyába költözni. A zsarnok öregúr érdekházasságra akarja kényszeríteni a szép Francine-t, aki ehelyett megszökik a szomszéd birtokon megismert szerelmével, a Bruxenstein fejedelemség jövendő uralkodójával. Francine húgának írott leveleiből kiderül, hogy férjhez ment kedveséhez, sőt egy kisfia is született. A levelezés megszakad, és Philippa egy újságcikkből értesül, hogy a grófot és a kedvesének tartott Francine-t vadászkastélyukban meggyilkolták. Philippa - nagyapja váratlan halála után - útnak indul Bruxensteinbe, hogy végére járjon: ki és miért végzett a fiatal házaspárral, és hová tűnt a kisfiuk, akinek létezéséről - úgy látszik - rajta kívül senki nem tudott.
Írta: Könyvtári Intézet

Victoria Holt további művei