Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Széchenyi István Városi Könyvtár Sopron Sopron március 12. 11:37

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

William Golding: A piramis

Könyvismertető

A piramis a napjaink problémáira is érzékeny, realista-ironikus regényírót mutatja meg. A regény három, látszólag lazán, valójában sok szoros szállal összefűzött részből áll, amelyekből egy fanyar, második világháború utáni fejlődésregény bontakozik ki. Első személyű elbeszélő hőse, Oliver kitör a kis falu zárt világából, kasztrendszeréből, zongoraművészi ábrándjait sutba vetve sikeres vegyész lesz, de múltját nem tudja maga mögött hagyni, emlékezetében nosztalgikusan megszépülnek gyerek- és serdülőkorának kínos, megalázó élményei, s saját személyes felemelkedése nem tudja kárpótolni mindazért, ami elveszett. - Minden felnőtt, gyakorlott olvasónak ajánlható.
Írta: Könyvtári Intézet

William Golding további művei