Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Agatha Christie: Mrs. McGinty halott

Könyvismertető

Alig valami pénzecskéje van, mégis megölik és kirabolják a címszereplőt, aki pedig a légynek sem ártó, sőt igen szorgalmas, közmegbecsülésnek örvendő bejárónő. Egyetlen gyanúsított van, kissé bolondos, kiszámíthatatlan, ráadásul filléres gondokkal küzdő albérlője. Minden bizonyíték ellene szól, az esküdtek halálra is ítélik. Valami azonban nem stimmel, és amikor Poirot veszi kézbe a dolgokat, hamarosan kiderül, a kis angol falucska minden lakója, legyen bármilyen köztiszteletben álló személyiség, gyanúsabb, mint az elítélt. Hogy azután a bűnösnél bűnösebbnek látszó, alibivel sem rendelkező, a gyilkosságra viszont nyomós okok által késztetett szereplőgárdából ki bizonyul az igazi tettesnek, arra csak a belga mesterdetektív jöhet rá - természetesen az izgalmas krimi legvégén tárva csak fel bizonyítékait.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Agatha Christie további művei