Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Stephen King: Hasznos holmik

Könyvismertető

Castle Rock - a csendes angliai kisváros - életét a Hasznos holmik boltjának megnyitása tartja izgalomban. Mr. Gaunt, az üzlet tulajdonosa távoli városból került ide, de kellemes modorával csakhamar megnyeri vásárlóit. Főként azonban azért tódulnak kicsiny üzletébe a városka lakói, mert mindenki megtalálhatja itt azt a tárgyat, amire egész életében vágyott. A boltos nem kér nagy árat portékáiért, csupán annyit: a vásárló gyerekes csínnyel tréfáljon meg egy - általa megnevezett - másik vevőt. Ezzel szörnyűségek veszik kezdetüket; többen lemészárolják saját családjukat, évtizedes barátságok mennek tönkre, ember embernek lesz farkasa a városban. Alan Panagborn seriffnek rövid idő kell ahhoz, hogy felfedezze Mr. Gaunt személye és a rémséges történések közötti összefüggést. Ám amikor leleplezné a mágikus erővel rendelkező boltost, az egy amorf szörnyeteg többféle alakját fölvéve elmenekül.
Írta: Könyvtári Intézet

Stephen King további művei