Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Lőrincz L. László: A Suttogó árnyak öble

Könyvismertető

Leslie L. Lawrence, a magyar származású angol rovargyűjtő ezúttal a perui őserdőben, a tenger közelében old meg egy távoli múltból eredő, rejtélyes, de a jelenbe többször visszakísértő legendát;a titokzatos Suttogó árnyakról van szó, amelyekről a környék festői tengeröblét nevezték el a helybeli indiánok. A tudóscsapat, mely itt végzi gyűjtő- és kutatómunkáját, hamarosan kényszerűségből átalakul amatőr nyomozócsoporttá. Az első halottat maga Leslie találja meg, Sammy Davis junior, az itteni másfél mázsás indián seriff, Atahualpa iszákos kutyája segítségével. Az inkák késői leszármazottjának kutyája a nyomozás későbbi periódusaiban is főszereplővé válik. A helyzet félelmetes és komoly: a tudósok sátortáborát láthatatlan, suttogó idegenek lángszórókkal megsemmisítik, közben sokasodnak a holttestek. Többször szó esik az inkák isteni származását bizonyító, felbecsülhetetlen értékű Viracsora-könyvről is - de kiderül, hogy ez csak egy maja kódex Sanchez professzor gyűjteményéből. A végkifejletben világossá válik, leegyszerűsödik valamennyi rejtély. S főképp - beigazolódik Leslie L. Lawrence zseniális nyomozótehetsége.
Írta: Könyvtári Intézet

Lőrincz L. László további művei