Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Nora Roberts: Csalóka álmok

Könyvismertető

Három lány életét követi nyomon Nora Roberts trilógiája Laura, Margó és Kate élete ugyan sok szálon összefonódik, de azért természetesen mindegyiknek megvan a maga külön sorsa és története. A mostani regény Kate, az örökbe fogadott leány sorsáról szól, azok is érthetik, akik az előző kötetet nem olvasták. A mű sok tekintetben hasonlít a hagyományos leányregényekhez, középpontjában a felnőtté válás nagy kérdései állnak, ám a hangsúly erősen eltolódik a szex felé. Bakfisos álmodozások, az élet könyörtelen realitásai és sok szeretkezés adják a regény alapszövetét. Az előző műhöz képest a Csalóka álmok szerényebb-szegényesebb környezetben játszódik, de persze ebben is felvillannak a luxusélet csábításai.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Nora Roberts további művei