Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Széchenyi István Gimnázium könyvtára Pécs Pécs 2012. március 23. 13:33

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Kurt Vonnegut: Börleszk, avagy Nincs többé magány

Könyvismertető

A talán nem is olyan távoli jövőben játszódó regény hőse Wilbur Nárcisz-11 Swain, képtelenül hosszú életű öregember, az Egyesült Államok utolsó elnöke. Az ő elnöksége idején bomlik fel végérvényesen az Egyesült Államok: teljesen kifogy minden nyersanyag és energia, az ország egymással állandó harcban álló helyi kiskirályságokra esik szét, a lakosság legnagyobb részét kiirtja a Zöld Halál és az albán influenza, New York pedig kihalt romvárossá válik, ahol csupán néhány elvadult ember tengődik. Közben pedig a sok-sok milliárdnyira szaporodott kínaiak hüvelykujjnyira kicsinyítik magukat, hogy elférjenek, s megszakítanak minden összeköttetést a világ többi részével, de éberen figyelnek minden tudományos eredményre, és gyarmatosítják a Mars bolygót.
Írta: Könyvtári Intézet

Kurt Vonnegut további művei