Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Bertha Bulcsu Művelődési Ház és Könyvtár Balatongyörök 2017. november 2. 16:31

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Danielle Steel: A szellem

Könyvismertető

A férfi - a minden szempontból szinte tökéletes úriember - azt hitte, boldog. Boldog feleségével, Carole-lal, aki azonban egy napon bevallja neki, hogy szeretője van. A vallomás összetöri Charlie életét, úgy érzi, még egy országban sem maradhat a hűtlen asszonnyal. Hazatér hát Angliából az Államokba. Magányos életre rendezkedik be, ám a ház, amely remetesége választott színhelye lenne, egy régi, kétszáz évvel korábbi nagy szenvedély színhelye, és e szenvedély írásos dokumentumainak őrzője is. Charlie elolvassa, újraéli elődje, női pandanja, Sarah Ferguson naplóját; magára és érzelmeire ismer a rég halott angol nő vallomásaiban. A nagy kérdés az: vajon az ő története is olyan véget fog érni, mint lelki elődjéé, avagy az események más fordulatot vesznek? - Tipikus Steel-regény, annak minden jellemző jegyével.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Danielle Steel további művei