Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.

Kiss Gábor 2009 májusában
A "Nemo kapitány : tenger alatt a világ körül" és a "Grant kapitány gyermekei" regények folytatása.

Jules Verne: Rejtelmes sziget

Könyvismertető

A nagy francia "álmodó" világszerte olvasott, irodalmilag is maradandó értékű műve - másfél évtizednyi várakozás után - egyidőben két kiadásban is eljuthat az olvasóhoz, ezúttal az Alexandra kiadó jóvoltából. Mindkettő a Szász Károly-féle átdolgozást tartalmazza, s mindkettő a Franklin-Társulatnál 1895-ben megjelent eredeti mű reprintje. Ez utóbbi editio a paperback-kiadványok iránti igényeket hivatott kielégíteni; ára - ennek megfelelően - lényegesen olcsóbb a kötött kiadásnál (l.: 9513146). Külső borítója azonban meglehetősen elkedvetlenítő; hiteltelen, és nem méltó a Verne-mű szelleméhez.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Jules Verne további művei