Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Dobay Péter: Vállalati információmenedzsment

Könyvismertető

"Kockáztassuk meg a véleményt: az információ menedzselése lesz a következő évtized vállalati-üzleti sikereinek titka" - írja a szerző egyetemi tankönyvnek készült munkája összefoglalójában. Az információmenedzsmentnek biztosítania kell a szervezet információs igényének pontos megfogalmazását, fel kell mérnie a szervezet információs szintjét, gondoskodnia kell az információk szűréséről, elérhetővé kell tennie a külső információs erőforrásokat, meg kell oldania az információtárolás, visszakeresés lehetőségét, tudatosítania kell a szervezet tagjaiban az információs ellátás és felhasználásának jelentőségét. Dobay Péter ennek megfelelő mélységben és figyelemmel tárgyalja a témát, amelyben az alapfogalmak, az információmenedzsment meghatározása éppúgy szerepel, mint a vezetői információ megszervezése, az információval való gazdálkodás, az információs rendszerek tervezése és szervezése, valamint az Internet menedzsment szempontú felhasználása. Az irodalomjegyzékkel, tárgymutatóval és angol rövidítésjegyzékkel kiegészített kötet - a közgazdászhallgatókon kívül menedzserek, vezetéstudományi szakemberek érdeklődésére számíthat. Szakkönyvtárak anyaga.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Dobay Péter további művei

 • Az iroda
 • Polcokon

  • valaki a Kedvenc nevű polcára tette tavaly decemberben
  • valaki a Kedvenc nevű polcára tette 2009 júniusában
  • valaki a Kedvenc nevű polcára tette 2009 júniusában
  • valaki a Kedvenc nevű polcára tette 2009 júniusában
  • valaki a Kedvenc nevű polcára tette 2009 júniusában
  • valaki a Kedvenc nevű polcára tette 2009 júniusában