Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette WAMK Kisbér Kisbér 2018. március 23. 13:12

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Cynthia Parker: Pletyka

Könyvismertető

A Cynthia Parker álnéven író magyar szerző szerelmi története az angliai Windsorban játszódik. A színhely, ahol a pletykák születnek és terjednek, Olivia Niels fodrászüzlete. Az elvált asszony, aki egyedül neveli lányát, beleszeret fogorvosába, dr. Blake Carpenterbe. A férfi hasonló érzelmekkel viseltetik az asszony iránt, ám szemérmesen leplezi vonzalmát. Martha Gilmore-t, - Olivia és Blake lányainak tanárnőjét édesanyja össze akarja boronálni a jóképű Carpenterrel. A fodrászüzletben - egy rosszindulatú pletykából - Olivia úgy értesül, hogy a tanárnő, Martha és a fogorvos szerelmesek egymásba. Olivia bánatában a doktor fivére, Adam Carpenter karjaiba veti magát, és a vele töltött szenvedélyes éjszaka után teherbe esik. Így ér véget a regény, amelynek folytatása várható.
Írta: Könyvtári Intézet

Cynthia Parker további művei