Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Vágó Zsuzsanna: Bölcsek üzenete. A bölcsességek nagy könyve

Könyvismertető

Több mint kétezer ún. bölcs mondást, a szerelemmel, a házassággal, a nővel és a férfival, a politikával és a történelemmel, az ismeretekkel és az ostobasággal, a tudománnyal és a művészettel, az életvezetéssel és a személyiséggel, a családdal és a társadalommal, az idővel és a halállal stb. kapcsolatos többé-kevésbé elmés vagy híres, szellemes vagy mély értelmű mondást, apercut tartalmaz Vágó Zsuzsanna összeállítása. A bölcsességek szerzői a magyar és a világirodalom nagy írói és költői, tudósok és filozófusok, politikusok és hadvezérek, csupa-csupa nagy név Szókratésztől Popper Péterig, Jézustól Osvát Ernőig, Napóleontól Balázs Béláig. A nagyjából tematikailag rendezett bölcsességek nagyobbrészt szerzőik időrendjében követik egymást, bár korántsem gyakori kivételek nélkül.
Írta: Könyvtári Intézet

Vágó Zsuzsanna további művei