Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Rejtő Jenő: Összegyűjtött művei

Könyvismertető

Rejtő Jenő, illetve könyveinek kiadása ismét reneszánszát éli. A Vadnyugati és egyéb történetek című vaskos kötet tizenegy regénye (Texas Bill, a fenegyerek; Pokol a hegyek között; A Néma revolverek Városa; Egy bolond száz bajt csinál; Vesztegzár a Grand Hotelban; Az ellopott futár; A boszorkánymester; Az ellopott század; Halálsziget; Minden jó, ha vége van; Víkend a pokolban) más válogatásban, már megjelent (Rejtő Jenő összegyűjtött művei 1. köt.: 9509124; 2. köt.: 9512255; 3. köt.: 9515125; 4. köt.: 9601130), s az írások közül néhány önálló műként is olvasható volt. A válogatás Rejtő kevéssé ismert munkáinak gyűjteménye. Ennek valószínűsíthető oka egyrészt, hogy a P. Howard álnevet a szerző Gibson Laveryre változtatta, másrészt ezek a western történetek már nem sikeredtek annyira eredetire, mint Piszkos Fred kalandjai. A vadnyugati hősök itt ugyanúgy jók és rosszak, mint a kor divatos történeteinek főszereplői, annyiban mégis mások, hogy sokkalta nagyobb - amolyan igazi rejtői - pofonokkal osztják az igazságot. - A meglévő Rejtő könyvek állagát és forgalmát figyelembe véve érdemes könyvtári beszerzéséről dönteni.
Írta: Könyvtári Intézet

Rejtő Jenő további művei